Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers fan 32 actuacions al Camp de Tarragona a causa del vent

Protecció Civil va activar el divendres l'alerta del pla Ventcat per les previsions de ventades el cap de setmana

Arbre caigut aquesta tarda a causa de la ventada Arbre caigut aquesta tarda a causa de la ventada BOMBERS DE LA GENERALITAT
Societat ACN
Dissabte, 23 Novembre 2019 17:35

Els Bombers de la Generalitat han fet fins a 32 actuacions al Camp de Tarragona a causa del vent des de la una del migdia d'aquest dissabte. A més, el cos també ha fet 14 serveis a la regió d'emergències sud, 4 a la nord i 2 a les Terres de l'Ebre. Protecció Civil, que ja va activar el divendres l'alerta del pla Ventcat per les previsions de ventades el cap de setmana, ha apuntat que a poblacions com el Mas de Barberans, al Montsià, s'han arribat a registrar ratxes de vent de 119,5 km/h, mentre que a Montroig del Camp han estat de 99 km/h.

Segons Protecció Civil les ratxes de vent estan incrementant i s'han registrat xifres de 85 km/h a Font-rubí, 77 km/h a El Vendrell, 83 km/h a Alguaire, 93 km/ h a El Perelló i 62 km/h al Port de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: