Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Subhasta d'art solidari amb els pobles afectats per la riuada

Artistes que han col·laborat en la Festa del Trepat cediran les seves obres en l'acte solidari d'aquest dissabte 23 de novembre, a les 12h, al Museu de la Vida Rural de l'Espluga 

Imatge d'arxiu d'obres exposades d'artistes participants a la Festa del Trepat, a Barberà de la Conca Imatge d'arxiu d'obres exposades d'artistes participants a la Festa del Trepat, a Barberà de la Conca ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Novembre 2019 20:12

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària organitzen per aquest dissabte 23 de novembre una subhasta amb obres cedides per artistes que han col·laborat en diferents edicions de la Festa del Trepat -que se celebra cada any a Barberà de la Conca- i que han cedit obres per aquesta causa. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí i serà conduït per l’actor Carles Xuriguera.

Aquesta és una de les moltes activitats solidàries amb els damnificats per la riuada i que tindran lloc durant aquest cap de setmana a la nostra comarca.

Tots els diners recollits a la subhasta es destinaran la Plataforma Riuada Solidària per ajudar a les persones de tots els pobles de la Conca de Barberà afectats per la riuada del 22 d’octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: