Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració a Tarragona pel 20N, dia de la memòria trans

Gènere Lliure convoca a una concentració aquest dimecres 20 de novembre, a les 19h, a la plaça de la Font, per tal de reivindicar els drets de les persones trans

Imatge d'arxiu d'una manifestació anterior de Gènere Lliure a la Rambla Nova de Tarragona Imatge d'arxiu d'una manifestació anterior de Gènere Lliure a la Rambla Nova de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Novembre 2019 08:43

El 20 de novembre es un dia dedicat a la memòria d’aquelles persones que han estat assassinades a causa de la transfòbia i recordar la violència estructural i continua que pateixen les persones trans. En motiu del 20N, des de Gènere Lliure es convoca una concentració per aquest dimecres 20, a les 19:00h a la plaça de la Font de Tarragona, per tal de reivindicar els drets de totes les persones trans i commemorar a les companyes que ja no hi són.

Per altra banda, el col·lectiu recorda que al 2017 es va aprovar una moció per a eliminar el binarisme dels tràmits administratius, així com alliberar els lavabos de l'Ajuntament i fer-los no binaris. L'entitat lamneta que "a dia d’avui, tant els lavabos, com l’administració continuen igual". Per aquest motiu, també es realitzarà una encartellada demanant que es compleixi la moció.

Gènere Lliure convida a tothom a participar als dos actes i portar pancartes i cartells, o amb la pròpia veu.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: