Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover se suma, un any més, al Gran Recapte d’Aliments

Els aliments de primera necessitat que es recolliran són oli, sucre, llet, llaunes, pasta, conserves, etc; a més d'aliments amb data de caducitat llarga com també articles d'higiene

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la campanya solidària 'Gran Recapte', a Alcover Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la campanya solidària 'Gran Recapte', a Alcover AJUNTAMENT D'ALCOVER
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Novembre 2019 07:45

Alcover s'adhereix, divendres 22 de novembre i dissabte 23 de novembre, a una nova edició del Gran Recapte Aliments, una iniciativa solidària de recollida d’aliments impulsada pel Bancs dels Aliments per donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. La iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover, la secció local de la Creu Roja i la Parròquia, a més a més, de tots els voluntaris a títol individual, que hi col·laborarem com a voluntaris o fan seu donatiu.

Els següents comerços i grans superfícies del poble que prendran part són: la Botiga del poble, l'Agrobotiga, Fruites i verdures Bosch, Spar, Dia i Guissona. Els aliments de primera necessitat que es recolliran són oli, sucre, llet, llaunes, pasta, conserves, etc. aliments amb data de caducitat llarga com també articles d'higiene.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: