Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull el curs 'Engeguem el nostre projecte cooperatiu'

Les sessions, que s'impartiran del 8 al 21 de novembre a Redessa, facilitaran les eines per elaborar un pla d'empresa que permeti el llançament de projectes d'economia cooperativa, social i solidària

Imatge d'arxiu d'una sessió formativa anterior impulsada per Coop Camp Imatge d'arxiu d'una sessió formativa anterior impulsada per Coop Camp ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 07:12

CoopCamp i Economia Social (Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona) impulsen la sisena edició del curs 'Engeguem el nostre projecte cooperatiu!', que s'impartirà del 8 al 21 de novembre a Redessa (Camí de Valls, 81-87, Reus). L’objectiu del curs és donar les eines necessàries per tal de construir un pla d’empresa que permeti el llançament de projectes dins de l’economia cooperativa, social i solidària, així com a aquelles entitats que desitgin incorporar aquests valors als seus projectes.

El curs es divideix en dos blocs. En el Bloc 1 s'impartira les sessions: El centre del projecte: idea i equip; Construcció i estratègia de l’activitat; L’economia: pla de gestió i viabilitat del projecte; i Comunicació i creativitat com a eines d’innovació. En el Bloc 2 es tractaran aquests temes: Ser cooperativa: introducció, règim laboral i règim fiscal; i Constituir una cooperativa: règim jurídic, estatuts i règim intern.

L'itinerari formatiu i gratuït va adreçat principalment persones que estàn iniciant un nou projecte econòmic que li encaixa la forma cooperativa, però també a aquelles entitats que volen incorporar els valors del cooperativisme als seus projectes.

Dates i horaris

Divendres 8 Novembre: 16:00 h – 20:00 h

Dissabte 9 Novembre: 09:00 h – 13:30 h i 15:00 h – 18:30 h

Dijous 14 Novembre: 16:00 h – 20:00 h

Dijous 21 Novembre: 16:00 h – 20:00 h

Les inscripcions es poden fer a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: