Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 300 persones cremen imatges del Rei i llancen consignes contra la monarquia a Tarragona

Els manifestants tallen la plaça Imperial Tarraco davant la Subdelegació del govern espanyol

Imatge de diverses persones cremant imatges del rei Felip VI i de la Corona espanyola a la plaça Imperial Tarraco Imatge de diverses persones cremant imatges del rei Felip VI i de la Corona espanyola a la plaça Imperial Tarraco ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 04 Novembre 2019 21:11

Unes 300 persones s’han aplegat aquest dilluns al vespre a Tarragona per expressar el seu rebuig a la monarquia espanyola coincidint amb la visita de la família reial a Barcelona. Durant la protesta, els manifestants han cremat imatges del rei Felip VI, corones de paper i, fins i tot, propaganda electoral a la plaça Imperial Tarraco, al davant de la Subdelegació del govern espanyol.

Molts dels concentrats també han fet sonar xiulets i han repicat cassoles, i han llançat consignes contra els borbons i a favor de la independència i de la llibertat dels “presos polítics”. L’acció ha donat pas a la concentració que el col·lectiu ‘Mares i pares per la república’ fa diàriament a la plaça, que queda tallada al trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: