Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal acull una trobada d'una vintena de professionals de l'atenció social del Baix Penedès

Aquesta trobada de caràcter intern va servir per potenciar el vincle i la cohesió de l’equip de professionals del Consell Comarcal

El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès va acollir les onzenes jornades tècniques de professionals de l'atenció social El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès va acollir les onzenes jornades tècniques de professionals de l'atenció social CCBP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Novembre 2019 19:51

Els Serveis Bàsics d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès van dur a terme els dies 20, 21 i 22 d’octubre al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès, les onzenes jornades tècniques de caràcter intern.

Més d’una vintena de professionals de l’àrea d’Atenció Social que treballen en diversos municipis de la comarca van prendre part durant tres dies consecutius, d’unes jornades que persegueixen l’objectiu de potenciar el vincle i la cohesió de l’equip.

En aquestes jornades es va treballar el model de funcionament que té el servei i la diferència entre les disciplines de treball social, educació social i psicologia. També es va analitzar la forma en què es fa xarxa i com es construeixen els diferents casos que es tracten des del Servei d’Atenció Social.

I per últim, es va analitzar la xarxa que es construeix entre el Servei d’Atenció Social del Consell Comarcal i la resta de serveis amb els quals conflueixen quant treballen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: