Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Valls per la Llibertat' de dissabte es dedica al jove pres polític Joan Tortosa

Serà l’edició número 100 del cicle reivindicatiu de l’Assemblea Valls

Imatge d'arxiu d'un acte per demanar l'alliberament del jove del Pont d'Armentera, Joan Tortosa Imatge d'arxiu d'un acte per demanar l'alliberament del jove del Pont d'Armentera, Joan Tortosa ANC VALLS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 01 Novembre 2019 20:22

Joan Tortosa, el jove del Pont d’Armentera detingut per la policia espanyola i empresonat a Mas d’Enric, serà el pres polític sobre el qual se centrarà la solidaritat en el 'Valls per la Llibertat' d'aquest dissabte, 2 de novembre, coincidint amb l’edició que arribarà al número 100.

Un dissabte més, la plaça U d’Octubre de Valls serà l’espai de trobada "per denunciar la repressió de l’Estat espanyol i per reivindicar el mandat del Primer d’Octubre", assenyala l'ANC Valls. Així, l’Assemblea Valls obrirà, d’11 a 13h, un espai informatiu de mobilitzacions, també amb paradeta de marxandatge. A les 12 del migdia, tindrà lloc l’acte de solidaritat amb el Joan Tortosa, en què la seva advocada, Montse Aumatell, i la mateixa mare del Joan explicaran quina és la situació del jove represaliat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: