Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunillera confirma que els municipis afectats per les inundacions es podran acollir a les ajudes estatals

El Consell de Ministres ampliarà el Reial Decret aprovat pels aiguats de Múrcia i Alacant del setembre

Reunió al Consell Comarcal de la Conca de Barberà de la delegada del govern espanyol amb els alcaldes afectats, el delegat del govern català a Tarragona, el vicepresident de la Diputació i representants dels serveis territorials Reunió al Consell Comarcal de la Conca de Barberà de la delegada del govern espanyol amb els alcaldes afectats, el delegat del govern català a Tarragona, el vicepresident de la Diputació i representants dels serveis territorials AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Societat ACN
Dimarts, 29 Octubre 2019 12:09

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha confirmat que els municipis catalans afectats per les inundacions de la setmana passada es podran acollir a les ajudes estatals com a “zones afectades greument per una emergència de protecció civil”. Un cop els ajuntaments facin una quantificació dels danys al seu municipi, el Consell de Ministres aprovarà incloure aquestes zones com a beneficiàries del reial decret que es va activar pels aiguats de Múrcia i Alacant del setembre.

Durant una reunió amb una trentena d’alcaldes de les demarcacions de Lleida i Tarragona a Montblanc, Cunillera ha posat a la seva disposició els recursos del govern espanyol, entre els quals ha citat el Seprona de la Guàrdia Civil, la CHE i la UME.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: