Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El dispositiu de recerca dels quatre desapareguts ja ha escombrat una trentena de quilòmetres sense èxit

Els cossos d'emergències pentinen aquest diumenge el tram final del riu Francolí

Imatge dels membres dels cossos d'emergència que treballen en el cinquè dia del dispositiu de recerca dels quatre desapareguts pels aiguats en el tram sud del riu Francolí a Tarragona Imatge dels membres dels cossos d'emergència que treballen en el cinquè dia del dispositiu de recerca dels quatre desapareguts pels aiguats en el tram sud del riu Francolí a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 27 Octubre 2019 14:08

El cos de Bombers ha escombrat quatre dels poc més de vuit quilòmetres del tram final del riu Francolí, que va des de la seva desembocadura fins al municipi del Morell. En el cinquè dia de recerca dels quatre desapareguts, només s'han trobat elements personals que no corresponen a les persones desaparegudes des de principis de setmana.

El dispositiu ha intensificat la recerca en aquest sector, on hi treballen 123 persones, dels quals una setantena són bombers i la resta voluntaris dels cossos de Protecció Civil, ADFs i Creu Roja. Al sector de Montblanc s'han destinat una trentena d'efectius.

Fins aquest diumenge al migdia, s'han rastrejat, sense èxit, 35 dels 43 quilòmetres que van de la desembocadura a l'Espluga de Francolí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: