Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentracions a Reus i Tarragona per la llibertat dels joves encausats

Amb el lema "No toqueu el nostre jovent", sindicats i col·lectius convoquen aquest dijous concentracions, a les 19h, a la plaça de la Font, i a les 19:30h, a la plaça del Mercadal

Imatge d'arxiu d'una concentració anterior al Mercadal de Reus Imatge d'arxiu d'una concentració anterior al Mercadal de Reus ARXIU / SEPC-URV
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Octubre 2019 08:19

Una plataforma de sindicats i d'entitats vinculades a l'ensenyament ha convocat per aquest dijous 24 d'octubre concentracions a Tarragona i a Reus amb el lema "Pels drets i les llibertats, prou repressió: No toque el nostre jovent"!'.

Les mobilitzacions volen denunciar les últimes detencions de joves detinguts aquest mes en el transcurs de les manifestacions convocades per rebutjar la setència del Tribunal Suprem, exigir la llibertat d'expressió i denunciar la repressió. Les concentracions es faran, a les 19:00h, a la plaça de la Font de Tarragona i, a les 19:30h, a la plaça del Mercadal de Reus.

Els convocants són: USTEC-STES (IAC), CAU-IAC, CGT Catalunya, Sindicat d'Estudiants, SEPC, Docents per la República, FAPC, Col·lectiu MAR (Mares i Pares per la República Catalana), Universitats pels Drets Civils i ANC (Sectorial d'Educació, Universitats i Recerca per la Independència).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: