Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibertat provisional per als vuit detinguts a Tarragona pels disturbis a la ciutat

La magistrada els acusa de desordres públics i decreta mesures cautelars

Imatge de dues furgonetes i agents dels Mossos d'Esquadra custodiant l'entrada als jutjats de Tarragona durant la concentració en suport dels detinguts pels aldarulls de divendres a la nit a Tarragona Imatge de dues furgonetes i agents dels Mossos d'Esquadra custodiant l'entrada als jutjats de Tarragona durant la concentració en suport dels detinguts pels aldarulls de divendres a la nit a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 20 Octubre 2019 18:30

El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha decretat llibertat provisional per a les vuit persones detingudes en relació amb els aldarulls viscuts divendres a la nit a la ciutat, els quals estan acusats de desordres públics. La magistrada ha acordat també mesures cautelars per tots ells.

Els detinguts hauran de comparèixer cada quinze dies als jutjats, se'ls ha retirat el passaport i se'ls prohibeix sortir del territori, així com participar o aproximar-se en actes o manifestacions, a menys d'un quilòmetre durant un període de sis mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: