Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 150 persones es concentren a Mas d'Enric per denunciar l'empresonament de dos joves de Tarragona

Els empresonats estan acusats de desordres públics

Els concentrats a la presó de Mas d'Enric per demanar la llibertat dels dos joves empresonats acusats de de desordres públics pels aldarulls a Tarragona Els concentrats a la presó de Mas d'Enric per demanar la llibertat dels dos joves empresonats acusats de de desordres públics pels aldarulls a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dissabte, 19 Octubre 2019 22:09

Més de 150 persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda al centre penitenciari de Mas d'Enric, al Catllar, per denunciar l'empresonament de dos dels cinc detinguts dijous a la nit arran dels aldarulls a Tarragona.

D'aquesta manera, els manifestants han donat suport als familiars poques hores després que el jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona en decretés presó provisional comunicada i sense fiança. Els joves estan acusats de desordres públics. Durant la protesta s'ha cridat proclames de "llibertat" i s'han interpretat cançons reivindicatives, com l'Estaca.

Els portaveus de la CUP i de Junts per Tarragona a l'Ajuntament, Laia Estrada i Dídac Nadal, respectivament, també s'han sumat a la protesta i han demanat l'alliberament dels empresonats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: