Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 200 manifestants tallen l’accés al Port de Tarragona per l’A-27

Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil blinda les instal·lacions portuàries

Alguns dels 200 manifestants que tallen l'accés al port de Tarragona, a l'A-27, el 18 d'octubre del 2019 Alguns dels 200 manifestants que tallen l'accés al port de Tarragona, a l'A-27, el 18 d'octubre del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Divendres, 18 Octubre 2019 09:28

Unes 200 persones tallen des de poc més d'un quart de nou del matí l’accés al Port de Tarragona per l’A-27 amb motiu de la vaga general d’aquest divendres. Els manifestants s’han situat just davant l’entrada, que està fortament blindada per agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil. Porten una pancarta on s’hi pot llegir ‘La lluita és l’únic camí’.

La protesta, que transcorre sense incidents, ha arrencat a la plaça Imperial Tarraco a primera hora del matí i ha recorregut l’avinguda Roma i l’antiga N-340. Els manifestants estaven cridats a concentrar-se a les set del matí sota el pretext de participar en un “esmorzar combatiu”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: