Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centenars de persones reben a Vilafranca del Penedès la Marxa per la Llibertat que ha sortit de Tarragona

Un dels caminadors més aclamats ha estat Jordi Romeva, pare de Raül Romeva

Uns participants a la Marxa per la Llibertat amb estelades metres abans d'arribar a Vilafranca del Penedès, on han estat rebuts per centenars de persones Uns participants a la Marxa per la Llibertat amb estelades metres abans d'arribar a Vilafranca del Penedès, on han estat rebuts per centenars de persones XAVI TOSCANO / ACN
Societat ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 23:16

Després de recórrer més de 50 quilòmetres des de primera hora del matí d’aquest dimecres, la columna de la ‘Marxa per la Llibertat’ que ha sortit de Tarragona ha arribat a Vilafranca del Penedès minuts abans de les 8 del vespre. A l’entrada de la població els participants a la marxa han estat rebuts amb aplaudiments per centenars de persones que els han volgut donar ànims per afrontar els últims metres.

També els esperaven voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal que han fet sonar els clàxons dels vehicles. Entre els participants d’aquesta columna de les marxes hi havia Jordi Romeva, pare de Raül Romeva, un dels 9 polítics condemnats aquest dilluns pel Tribunal Suprem.

Els caminadors han sopat i dormiran al pavelló firal de Vilafranca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: