Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la 'Marxa per la Llibertat' a Tarragona

Més d'un miler de persones caminen des de Tarragona cap a Torredembarra, segons els organitzadors

La 'Marxa per la Llibertat' ha sortit des deTarragona cap a Torredembarra La 'Marxa per la Llibertat' ha sortit des deTarragona cap a Torredembarra TOMÀS CAROT
Societat Infocamp/ ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 08:21

Les 'Marxes per la Llibertat' han arrencat ja des de diferents punts de Catalunya. Més de 1.000 persones, segons els organitzadors, caminen des de Tarragona i 2.000 ho fa des de Tàrrega. També estan previstes marxes que sortiran des de Berga, Girona i Vic.

A Tarragona la sortida ha estat a les 07:30h i van cap a Torredembarra. El punt de trobada ha estat el passeig de les Palmeres. Hi participen l'alcalde, Pau Ricomà, el conseller de Territori, Damià Calvet i el cap de llista de JxCat Ferran Bel, entre altres. Hi ha gent de totes les edats amb motxilles i estelades i un bon nombre de tractors que s'han afegit a la marxa.

A Tàrrega tallen tres carrils de l'A-2, els que van en sentit Barcelona. Aquesta marxa és la més matinera, ja que han quedat a les 7 a la plaça del Carme.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: