Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones es concentren a la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència

Òscar Peris qualifica el veredicte del Tribunal Suprem d’injust i antidemocràtic

Imatge de la concentració davant la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència del procés, amb el delegat Òscar Peris, al centre Imatge de la concentració davant la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència del procés, amb el delegat Òscar Peris, al centre ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimarts, 15 Octubre 2019 12:32

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dimarts al matí davant la seu de la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència del procés emesa pel Tribunal Suprem. La gran majoria dels assistents han estat funcionaris i càrrecs de la delegació, amb el delegat Òscar Peris al capdavant.

Peris ha llegit un manifest en el qual ha qualificat la condemna “d’injusta i antidemocràtica” i ha assegurat que ha estat “àmpliament rebutjada” a Catalunya per part d’institucions, forces polítiques i entitat socials.

Sobre la reacció social i ciutadana, ha fet una crida a “posar de manifest la injustícia de la sentència”. Amb tot, ha demanat l’alliberament i amnistia dels condemnats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: