Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un tall a l’AP-7 tanca la primera jornada de mobilitzacions per la sentència a Tarragona

Centenars de manifestants bloquegen l’autopista durant tres quarts d’hora

Els manifestants tallant l'autopista AP-7 a Tarragona Els manifestants tallant l'autopista AP-7 a Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dimarts, 15 Octubre 2019 06:54

Centenars de manifestants han tallat l’autopista AP-7 aquest dilluns a la nit a Tarragona en el marc de les protestes contra la sentència del Tribunal Suprem. Cap a dos quarts d’onze de la nit desenes de persones que havien participat en la manifestació del vespre i en el tall de l’autovia A-7 han entrat a l’autopista mitjançant el peatge de Tarragona, on no hi havia presència policial. Un cop a la via ràpida alguns manifestants han arrencat les tanques de protecció i les han col·locat a mode de barrera en ambdues calçades. Finalment, al cap d’uns tres quarts d’hora han abandonat el tall, que ha ocasionat cues quilomètriques de vehicles en ambdós sentits.

Els manifestants han explicat que quan creuaven el peatge un vehicle ha intentat envestir algunes persones que participaven en la protesta i que ha accedit a l’autopista de forma temerària trencant una de les barreres automàtiques. A més, un home ha resultat ferit amb un tall a la boca per l’impacte d’una ampolla de vidre que algú ha llançat des de l’interior del mateix vehicle, segons han assenyalat testimonis dels fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: