Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració de més d'una cinquantena de persones a la presó del Catllar

Els manifestants es concentren al punt de control durant una hora

Imatge de la concentració de més d'una cinquantena de persones, davant la presó de Mas d'Enric al Catllar, convocada a través de les xarxes socials Imatge de la concentració de més d'una cinquantena de persones, davant la presó de Mas d'Enric al Catllar, convocada a través de les xarxes socials NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 18:24

Més d'una cinquantena de persones s'han concentrat aquest dilluns a les tres del migdia a la presó de Mas d'Enric al Catllar, on s'hi troba ingressada Carme Forcadell des del juliol de l'any passat. La concentració s'ha hagut de fer al punt de control d'accés a la presó, donat que l'aparcament i entrada habitual de visites ha estat bloquejada, durant el dia d'avui, per ordre expressa de la direcció del centre penitenciari.

Els concentrats, alguns d'ells amb estelades, han hagut de deixar els vehicles als vorals de la carretera que dona accés a la presó del Catllar. Molts expressaven la seva indignació per la sentència del Suprem, tot advertint que no defalliran. La concentració, que ha durat una hora, s'ha produït sense cap tipus d'incident. Tres agents dels Mossos han estat presents durant l'acció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: