Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Grups d’estudiants tallen la plaça Imperial Tarraco de Tarragona per protestar per la sentència del procés

Un miler de persones intenten accedir, sense èxit, a l’estació de tren de la ciutat

Imatge dels manifestants asseguts davant de la subdelegació del govern espanyol en la protesta per rebutjar la seNtència de l'1-0 Imatge dels manifestants asseguts davant de la subdelegació del govern espanyol en la protesta per rebutjar la seNtència de l'1-0 MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 15:41

Uns 200 estudiants han tallat pocs minuts després de les dues del migdia la plaça Imperial Tarraco, en protesta per la sentència del procés. Els manifestants han estat els que més han aguantat una mobilització que ha començat cap a les deu del matí i que ha recorregut bona part de la ciutat. En el moment més àlgid s’han arribat a concentrar més d’un miler de persones. Ha estat quan han intentat accedir a l’estació de tren de Tarragona, però el dispositiu dels Mossos d’Esquadra i agents de seguretat d’Adif els ho han impedit. Tot i la tensió inicial, no hi ha hagut enfrontaments.

Per controlar la protesta, la policia ha impedit l’accés al vestíbul de l’estació durant uns minuts, fet que ha causat que alguns viatgers perdessin el tren. Cap a quarts de dues la concentració s’ha començat a dispersar. Un grup de manifestants ha decidit abandonar la protesta, mentre que altres, principalment estudiants, s’han dirigit cap a la plaça Imperial Tarraco i l’han acabat tallant.

Inici davant l’Ajuntament

La protesta ha començat a la plaça de la Font, davant l’Ajuntament, cap a les deu del matí. Una cinquantena de persones han protestat per la sentència minuts després de conèixer-se. A continuació s’han dirigit cap als jutjats, on els esperaven una desena de membres del col·lectiu ‘Silenci, rebel·leu-vos’, i a poc a poc han rebut el suport de més ciutadans. Entre ells, més d’un centenar d’estudiants del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Conjuntament s’han dirigit cap a la subdelegació del govern espanyol, a la plaça Imperial Tarraco, per posteriorment anar a tallar l’autovia A-7.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: