Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una desena de carreteres estan tallades per protestes per la sentència de l'1-O

Són l'N-240 a Valls, C-16 a Sallent, C-17 a Vic i a Seva, C-31 a Verges, C-63 a Santa Coloma de Farners i Anglès i C-66 a la Bisbal de l'Empordà

Els manifestants que han tallat l'A-7 en una de les entrades a la ciutat de Tarragona en protesta per la sentència de l'1-O Els manifestants que han tallat l'A-7 en una de les entrades a la ciutat de Tarragona en protesta per la sentència de l'1-O MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 15:01

Les protestes per la sentència de l'1-O estan provocant diversos talls en carreteres. Concretament, hi ha una desena de vies tallades. Es tracta de la C-16 a Sallent, la C-17 a Vic i a Seva, la C-31 a Verges, la C-63 a Santa Coloma de Farners i Anglès, la C-59 a Moià, la C-13 a Tremp, la C-66 a la Bisbal de l'Empordà, la Gi-634 a Verges, l'N-240 a Valls i l'N-II a Mataró.

L'A-7 a Tarragona ha estat tallada durant uns minuts per mig miler de persones que s'havien concentrat inicialment a la subdelegació del govern espanyol. La protesta ha acabat pocs minuts després de les 12h. Una marxa lenta de vehicles també provoca cues a la C-31 en sentit nord a Palamós.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: