Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centenars de persones es concentren a Tarragona per protestar per la sentència del procés

Primer es manifesten davant l’Ajuntament i van fins als jutjats on demanen la llibertat dels empresonats

Imatge de la concentració per la sentència del procés, davant dels jutjats de Tarragona en el moment que la comitiva ha arribat des de l'Ajuntament Imatge de la concentració per la sentència del procés, davant dels jutjats de Tarragona en el moment que la comitiva ha arribat des de l'Ajuntament ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dilluns, 14 Octubre 2019 13:06

Unes 200 persones es concentren des d’aproximadament les deu del matí pels carrers de Tarragona per protestar per la condemna imposada pel Tribunal Suprem arran del judici del procés. Pocs minuts després de conèixer-se la sentència una desena de persones del col·lectiu ‘Silenci, rebel·leu-vos’ s’han reunit davant dels jutjats, on han canviat el silenci habitual per una xiulada. Paral·lelament, davant de l’Ajuntament, una cinquantena de persones també han mostrat el seu enuig pel veredicte del tribunal. Entre ells hi havia membres de l’equip de govern d’ERC i també representants de la CUP i Junts per Tarragona.

Tots ells s’han dirigit amb les pancartes i xiulant cap als jutjats. A mesura que avançaven s’hi anava afegint més gent. Quan han arribat davant del palau de justícia ja eren més d’un centenar, i s’han trobat amb els membres de ‘Silenci, rebel·leu-vos’. Durant una estona han demanat l’alliberament dels presos i han cridat consignes a favor de la independència. Cap a un quart de dotze del matí s’hi han afegit els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, que havien iniciat la seva concentració al Campus Catalunya. Conjuntament s’han dirigit cap a la subdelegació del govern espanyol, a la plaça Imperial Tarraco.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: