Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig supera amb escreix la recaptació dels fons pels veïns encausats per l'1-O

Amb el lema 'Objectiu: 13.300€', l'ANC i les Àvies i Avis de Mont-roig van organitzar diverses activitats i, finalment, es van recollir 23.930 euros

Mont-roig del Camp tenia com a objectiu assolir 13.300€ per ajudar als veïns investigats per l'1-O, i n’ha assolit 23.930€ Mont-roig del Camp tenia com a objectiu assolir 13.300€ per ajudar als veïns investigats per l'1-O, i n’ha assolit 23.930€ CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Octubre 2019 20:44

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Mont-roig del Camp, les Àvies i Avis i altres col·leciuts i persones del municipi  han organtizat durant els últims mesos diverses activitats amb l'objectiu de recaptar 13.300 euros, la quantitat que els encausats de Mont-roig han de tornar a "la Caixa". Finalment, però, la recaptació ha estat molt superior, de 23.390 euros. Això ha animat a les entitats organitzadores a fer extenssiva aquesta experiència a la resta de Catalunya.

Cal recordar que els tres veïns estan acusats d'un possible delicte d'atemptat i lesions a agents de la Guàrdia Civil, durant les càrregues per l'1-O.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: