Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop d'una quarantena de Rosalies es troben a la Torre

La 23a edició de la trobada va tenir lloc aquest diumenge, a l'església de Sant Pere Apòstol, on es troba el Quadre de Santa Rosalia

Foto de família de la 23a Trobada de Rosalies de la Torre, amb l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira Foto de família de la 23a Trobada de Rosalies de la Torre, amb l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Octubre 2019 17:50

Aquest diumenge, 6 d’octubre (dia del naixement de Santa Rosalia) va tenir lloc la 23a Trobada de Rosalies de la Torre. La jornada festiva es va iniciar amb una missa a les 11 h, a l’església de Sant Pere Apòstol, on es troba el Quadre de Santa Rosalia. Tot seguit, va tenir lloc una actuació de la Coral Xaloc de Torredembarra, al Pati del Castell.

Les participants, prop d’una quarantena, van dur a terme un dinar en un restaurant de la població. Un any més, l’organització va anar a càrrec de les mateixes Rosalies i van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: