Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TAST Social mostrarà a Tarragona les múltiples opcions de voluntariat

El proper divendres 4 d'octubre, la plaça Corsini acollirà la mostra d’entitats i tota mena d’activitats, una jornada que es va haver d’ajornar el maig passat a causa de la pluja

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del TAST Social Imatge d'arxiu d'una edició anterior del TAST Social ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Octubre 2019 21:27

Aquest divendres, 4 d’octubre, la plaça Corsini de Tarragona viurà la força transformadora de les entitats del territori amb la celebració de la 6a edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès que organitzen conjuntament la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i l’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Voluntariat. La jornada havia de tenir lloc el passat 24 de maig, però es va haver d’ajornar a causa de la pluja.

Des de les 10 h fins a les 14 h se celebrarà la ja tradicional Mostra d’Entitats de Voluntariat on, a més de conèixer la tasca de les entitats, també es dinamitzaran tallers perquè tothom pugui fer un tast del voluntariat social. Els tallers estaran dinamitzats per les pròpies entitats i es farà una activitat especial del programa de voluntariat inclusiu Vol.in. Com a novetat es podran comprar els productes d’El Mercat Social d’algunes entitats com el Taller Baix Camp i Aprodisca, una bona oportunitat per aproximar-se a l’economia social i descobrir com amb una compra pot contribuir a la inserció sociolaboral de persones amb especials dificultats.

Un dels estands de la Mostra focalitzarà la mirada en el servei comunitari oferint informació sobre el Centre de Recursos Pedagògics de Tarragona i organitzant una visita dinamitzada amb quatre instituts (Els Pallaresos, La Salle Tarragona, Institut Torreforta i l’Institut Ramón de la Torre de Torredembarra) que permetrà que l’alumnat tingui una aproximació cap a les experiències de voluntariat.

L’escenari central del TAST Social no pararà tampoc de moure’s amb un matí ple d’activitats per a tota la família que inclourà actuacions de coral, dansa bollywood i una mostra de dansa.

Cartell

La imatge del cartell del TAST Social d’aquesta edició està elaborat per les persones que formen part de l’Estudi Creatiu i de Disseny de la Fundació Topromi i la cooperativa El Far, inspirant-se en una obra de l’artista de Montblanc Matias Palau Ferré, en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement.

Concurs a les xarxes

Durant la celebració del TAST Social, el 4 d’octubre, se celebrarà un concurs a través de les xarxes socials on es podran guanyar premis com entrades a Port Aventura o un lot de productes d’El Mercat Social. El concurs es publicarà al web de la FCVS uns dies abans de la celebració del TAST Social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: