Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ismael Cortés repeteix com a cap de llista d’En Comú Podem a Tarragona el 10-N

"L'ambició de Pedro Sánchez ens porta a eleccions", afirma el candidat

El cap de llista d'En Comú Podem per Tarragona, Ismael Cortés, durant la presentació de la candidatura a les passades eleccions generals El cap de llista d'En Comú Podem per Tarragona, Ismael Cortés, durant la presentació de la candidatura a les passades eleccions generals ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dimecres, 02 Octubre 2019 18:08

Ismael Cortés tornarà a ser el cap de llista d’En Comú Podem a la demarcació de Tarragona per a les eleccions generals del 10 de novembre. Segons un comunicat dels comuns, "l’espai polític ha decidit no obrir un nou procés per a la confecció de les llistes" perquè els comicis arriben per "una investidura fallida, no per esgotament de la legislatura". Així, Cortés queda ratificat com a número u per Tarragona, de la mateixa manera que el passat 28 d’abril.

El candidat dels comuns lamenta que “l’ambició de Pedro Sánchez ens hagi portat, de nou, a eleccions, amb el suport dels grans poders econòmics que necessiten neutralitzar allò que representen En Comú Podem a Catalunya i Unidas Podemos a Espanya”. “Som l’única força que realment amenaça l’establishment i que aposta per un govern en benefici de la gent”, sosté el número u.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: