Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones s’han concentrat aquesta tarda a la presó de Mas d’Enric

L'acte convocat per la Federació Regional d'ERC del Camp de Tarragona ha commemorat el segon aniversari de la celebració del referèndum

Prop d'un centenar de persones s’han concentrat a les portes del Centre penitenciari de Mas d’Enric per tal de commemorar el segon aniversari de l'1-O Prop d'un centenar de persones s’han concentrat a les portes del Centre penitenciari de Mas d’Enric per tal de commemorar el segon aniversari de l'1-O ERC
Societat ACN
Dimarts, 01 Octubre 2019 21:32


Prop d'un centenar de persones s'han concentrat aquesta tarda a les portes del Centre Penitenciari de Mas d'Enric, al Catllar. L’acte convocat per la Federació Regional del Camp de Tarragona ha aplegat els principals representants d’Esquerra i s’ha fet la lectura d’un text reivindicatiu i també d’unes paraules de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, adreçades a tots els presents.

Els dos candidats del Camp de Tarragona al Senat, Laura Castel i Josep Rufà, i també la número dos de la llista al Congrés dels Diputats, Norma Pujol, han adreçat unes paraules als mitjans de comunicació presents en les que han recordat que “l’1 d’octubre ja no és només la causa de la República sinó també, cada cop més, la causa de la democràcia i la llibertat. A les portes de la sentència del judici a 9 nou líders polítics que porten casi 2 anys tancats injustament a la presó, i amb diversos alcaldes i representants del món local en processos judicials, exigim de nou una resposta política, que permeti a la ciutadania expressar la seva voluntat i sigui escoltada”.

L’acte ha servit per reivindicar de nou “el dret a l’autodeterminació, el dret a treballar pacíficament per esdevenir República Catalana, lliure, neta i justa, que treballi per garantir la igualtat d’oportunitats entre tota la ciutadania catalana. Davant l’intent reiterat per part de l’Estat Espanyol de vincular l’independentisme amb el terrorisme, seguirem mobilitzant-nos, per reclamar el dret a decidir i la llibertat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: