Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El personal de Tempo es concentra a Tarragona per denunciar impagaments

Es concentraran aquest divendres 20 de setembre, d'11 a 13h, a l'ICASS i el dimarts 24, a la Diputació de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una manifestació dels treballadors i treballadores de Tempo, a Salou Imatge d'arxiu d'una manifestació dels treballadors i treballadores de Tempo, a Salou ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 20 Setembre 2019 08:18

Els treballadors i treballadores de Tempo han convocat mobilitzacions per reivindicar els seus drets laborals i, més concretament, per denunciar l'impagament de salaris i pagues extraordinàries. La primera concentració serà aquest divendres 20 de setembre, d'11 a 13h, a la seu de l'Institut Català d'Assistècia i Serveis Socials (ICASS), a l'avinguda Andorra, 9 de Tarragona i, la següent, s'ha convocat pel dimarts 24 de setembre, a la mateixa hora, a la Diputació de Tarragona.

El personal -que majoritàriament fa serveis de neteja- lamenta molt, que l'empresa "no tingui un mínim de sensibilitat i no tingui en compte per a res, els problemes que li està causant als treballadors i treballadores, ja que el fet de no cobrar les nòmines en les dates establertes, està suposant un greu problema a l'hora de realitzar els pagaments dels treballadors".

Els treballadors i treballadoren consideren que la responsabilitat d'aquesta situació "no és només culpa de l'empresa Tempo, sinó de les administracions, que han contractat els seus serveis en unes licitacions on no s'han tingut en compte per a res les condicions dels treballadors i treballadores , ni tan sols se'ls ha demanat dipositar una fiança perquè poguessin respon a situacions com aquesta". Per aquesta raó, han convocat una de les mobilitzacions a la Diputació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: