Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Associació Jove Gitana de Tarragona visitarà Carme Forcadell a Mas d'Enric

L'objectiu de la visita és realitzar un taller formatiu amb les dones internes al centre penitenciari, per tal de sensibilitzar-les envers la importància de l’educació i la formació

Els membres de l’Associació Jove Gitana de Tarragona, Miquel Buñales i Ainhoa Carbonell, visitaran aquest dimecres el Centre Penitenciari de Mas Enric Els membres de l’Associació Jove Gitana de Tarragona, Miquel Buñales i Ainhoa Carbonell, visitaran aquest dimecres el Centre Penitenciari de Mas Enric ASSOCIACIÓ JOVE GITANA DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Setembre 2019 08:25

Els membres de l’Associació Jove Gitana de Tarragona, Miquel Buñales i Ainhoa Carbonell, en representació d’aquesta entitat, visitaran aquest dimecres, 18 de setembre, a partir de les 17 hores, al Centre Penitenciari de Mas Enric, al Catllar (Tarragonès), a l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell Lluís.

Ha estat la mateixa Forcadell qui s’ha adreçat a l’Associació Jove Gitana de Tarragona, amb l’objectiu de poder realitzar conjuntament un taller formatiu amb les dones internes, per tal de sensibilitzar-les envers la importància de l’educació i la formació. I així, dotar-les d’eines que les permetin afrontar noves oportunitats i lluitar per la millora de la seva situació de risc d’exclusió social.

La visita de l’Associació Jove Gitana, organitzada pels serveis jurídics del Centre penitenciari Mas d’Enric, respon a la voluntat de col·laborar amb Carme Forcadell, en la important tasca que aquesta està duent a terme per tal de millorar la situació de les dones privades de llibertat, amb les quals comparteix mòdul. Cal esmentar, que l’expresidenta del Parlament està ensenyant a llegir i a escriure a les internes, a més de treballar amb elles temes com el feminisme o la resolució de conflictes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: