Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plataforma contra el desdoblament de la carretera La Selva-Almoster convoca un vermut informatiu "no autoritzat"

Les entitats convocants critiquen l'Ajuntament de la Selva del Camp per no haver autoritzat l'acte per demà diumenge a l'esplanada (Rellotge de sol) i anuncien que el faran igualment

Imatge d'arxiu d'una pancarta amb el lema "No trinxareu el nostre territori" Imatge d'arxiu d'una pancarta amb el lema "No trinxareu el nostre territori" ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Setembre 2019 10:43

La Plataforma en Defensa del Territori, Unió de Pagesos i GEPEC-Ecologistes de Catalunya -que s'agrupen sota el lema "Sí a la Millora, no a la Duplicació"- han criticat l'Ajuntament de la Selva del Camp per "ho haver autoritzat" el vermut informatiu convocat per aquest diumenge, d'11 a 14:30h, a la plaça de Catalunya, a l'esplanada davant del rellotge de sol.

Les entitats contràries al projecte de desdoblament de la carretera de la Selva del Camp a Almoster han fet una crida a través de les xarxes socials a assistir igualment a l'acte "cancel·lat per censura", segons denuncien. En el vermut s'informarà de les últimes novetats relacionades amb el projecte i hi haurà música i un taller de domassos.

Cada dilluns, a les 21:30h, la plataforma d'entitats conovoquen una assemblea oberta al Casal Popular La Raconera, al carrer de l'Hospital, 22, de La Selva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: