Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou se suma a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

La tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova; l’actuació del Ball de Bastons de Salou; i una audició i ballada de Sardanes formen part de la programació de demà dimecres

L'ofrena floral tindrà lloc al monument de Rafael Casanova de Salou L'ofrena floral tindrà lloc al monument de Rafael Casanova de Salou CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Setembre 2019 19:58

Salou celebrarà demà dimecres l’Onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Una festa commemorativa que cada any té lloc al voltant de la plaça que duu el mateix nom que la data històrica. Els actes s’iniciaran a les 10h amb una interpretació musical a càrrec del Grup de Grallers La Tarota. A continuació, l’alcalde de Salou, Pere Granados, pronunciarà el parlament institucional. Tot seguit, s’hissarà la Senyera i s’escoltarà i es cantarà l’Himne Nacional de Catalunya, els Segadors.

La Pubilla o l’Hereu li lliuraran la Senyera al batlle i , un cop hissada, tindrà lloc l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L’alcalde de Salou encetarà l’ofrena dipositant l’escut municipal als peus de l’estàtua. Seguidament, seran les diferents entitats i col·lectius del municipi les que procediran a fer l’homenatge floral.

En finalitzar totes les ofrenes, tindrà lloc l’actuació del Ball de Bastons de Salou. I a la plaça del Carrilet, cap a les 11 del matí, es podrà gaudir d’una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Catània i amb la col·laboració de l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou.

Cal recordar que la Diada vol rememorar la rendició de Barcelona, l’11 de setembre de 1714, després del setge de catorze mesos de durada a què fou sotmesa per l’exèrcit de Felip V de Castella, a la fi de la guerra de Successió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: