Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per celebrar la Diada de Catalunya a Altafulla

L'ofrena floral i l'acte institucional tindrà lloc demà dimecres 11 de setembre, a les 10h / El correfoc dels Diables petits s'ajorna per demà a la tarda

L'ofrena floral i l'acte institucional se celebrarà a la zona verda on hi ha ubicada l’escultura 'Al·legoria a l’11 de Setembre' L'ofrena floral i l'acte institucional se celebrarà a la zona verda on hi ha ubicada l’escultura 'Al·legoria a l’11 de Setembre' ARXIU / ALTAFULLA RÀDIO
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Setembre 2019 15:40

L’ofrena floral i l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Altafulla se celebrarà demà 11 de setembre, a les 10:00 hores, a la zona verda on hi ha ubicada l’escultura 'Al·legoria a l’11 de Setembre', que està situada al carrer Clot de Torrell, cantonada amb carrer Marquès de Tamarit.

D'altra banda, a causa de la previsió de pluja anunciada per aquest dimarts, el correfoc que havia de celebrar-se aquest vespre a càrrec dels Diables Petits d'Altafulla s'ajorna a demà dimecres 11 de setembre a les 19:30h conjuntament amb l'actuació dels Diables Grans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: