Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra l'11 de setembre amb els actes tradicionals i la diada castellera

L'ofrena als monuments de Rafael Casanova i de Salvador Allende i la diada castellera amb les quatre colles de la ciutat protagonitzaran els actes de la Diada 

Imatge d'arxiu de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, per part de les entitats Imatge d'arxiu de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, per part de les entitats ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Setembre 2019 21:34

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat pel dia 11 de setembre diverso actes amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. S'iniciaran a les 10:00h, al passeig marítim Rafael Casanova, amb la tradicional ofrena floral de la Diada al monument Rafael Casanova, per part de diverses entitats de la ciutat.

A més dels parlaments, el Cor Gregal interpretarà el 'Cant de la Senyera' i les colles castelleres aixecaran els pilars d’homenatge. L’acte clourà amb el cant d’'Els Segadors', interpretat pel Cor Gregal amb l’acompanyament de la Banda Unió Musical de Tarragona.

A les 11.30 hores, als jardins del Camp de Mart, hi haurà una ofrena floral al monument de Salvador Allende.

A les 12.30 hores, al pla de la Seu, tindrà lloc la tradicional diada castellera de l’Onze de Setembre amb les quatre colles de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Els actes finalitzaran, a les 19.30 hores, a la Rambla Nova davant el monument a la Sardana, amb la ballada de sardanes amb la cobla Cossetània.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: