Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca commemora la Diada Nacional de Catalunya

L'Ajuntament i les entitats organitzen els actes que es basaran en exhibicions de cultura popular

Els Xiquets de Vila-seca són una de les agrupacions que participaran en els actes de la Diada Els Xiquets de Vila-seca són una de les agrupacions que participaran en els actes de la Diada ARXIU / XIQUETS DE VILA-SECA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Setembre 2019 21:14

Un any més, l'Ajuntament de Vila-seca organitza els actes de celebració de l'11 de setembre juntament amb diverses entitats locals com ara l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, el grup de teatre La Tramoia, Assemblea.cat i Òmnium Cultural.

Els actes es concentraran el dia 11 i començaran a les 10.30 h amb una cercavila de grallers pels carrers del Centre Històric. A partir de les 11.00 h, tindrà lloc una festa popular i tradicional a la plaça de l’Església, amb les actuacions dels Gegants i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i els Xiquets de Vila-seca.

El grup de teatre La Tramoia durà a terme una lectura de poemes i, finalment, hi haurà un vermut popular per a tots els assistents i la lectura del manifest. L'himne dels Segadors posarà punt i final als actes de la Diada, amb l'aixecament d'un pilar amb la senyera, a càrrec dels Xiquets de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: