Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Valls per la Llibertat' escalfa motors per a la Diada

El cicle reivindicatiu de l’ANC Valls arriba a l’edició número 93

Més d’un centenar de persones s'han donat cita aquest migdia, en l’edició número 93 del 'Valls per la Llibertat' Més d’un centenar de persones s'han donat cita aquest migdia, en l’edició número 93 del 'Valls per la Llibertat' ANC VALLS
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Setembre 2019 19:10

A només quatre dies de la Diada Nacional de Catalunya, Valls-Alt Camp per la Independència ha convocat els seus associats i simpatitzants a la plaça de l’U d’Octubre per mobilitzar forces i aconseguir una “altra manifestació històrica”, en paraules de la coordinadora de l’ANC Valls, Teresa Guasch. Més d’un centenar de persones s’han donat cita aquest migdia, en l’edició número 93 del 'Valls per la Llibertat', el cicle que l’ANC de Valls organitza setmanalment per reclamar la llibertat dels represaliats i la implementació del mandat democràtic de l’1 d’octubre.

Els assistents, abillats amb la samarreta de la pròxima Diada, per fer-se una fotografia conjunta i encomanar-se forces mútuament, han estat exhortats per la responsable de Valls-Alt Camp per la Independència: “Hi hem de ser perquè no hem acabat la feina. Perquè el nostre objectiu, tal com recorda el lema de la manifestació, és la independència, i la gent de Valls, que som gent de paraula, vam dir i continuem dient que no ens aturarem fins que ho aconseguim”. És per això que “malgrat tots els malgrats, continuem tossudament alçats. Aquest 11-S hi serem, agafarem forces i hi tornarem a ser a l’octubre, el novembre i quan calgui. Seguirem plantant cara i deixarem ben clar que no renunciarem ni a l’objectiu ni a establir una estratègia unitària per assolir-lo”.

Paradeta per a la Diada

L’ANC de Valls ja té a punt la seva participació en la manifestació de l’Onze de Setembre. Per això, a la parada que es va instal·lar dissabte d’11 a 1 del migdia a la plaça de l’U d’Octubre s’han continuat venent els tiquets del bus i les samarretes d’enguany. En aquest sentit, s’ha informat als assistents que fins avui s’havien completat 33 autobusos (19 de Valls i 14 de la resta de l’Alt Camp) per anar a Barcelona i s’havien venut 1.200 samarretes a Valls, la qual cosa representa una bona mostra de la implicació tant dels vallencs com dels comarcans envers aquesta reivindicació.

L’Assemblea també tindrà paradeta al local del carrer de la Cort dimarts vinent, vigília de la Diada, al vespre, durant l’actuació castellera de la plaça del Blat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: