Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen a Tarragona un acte reivindicatiu sobre la situació dels interins i interines

La Intersindical-CSC organitza l'acte aquest dijous 5 de setembre, a les 15h, a la plaça de la Font, on s'atendran casos d'interinatge de llarga durada

La Intersindical CSC Camp de Tarragona organitza per aquest dijous a les 15h un acte informatiu-reivindicatiu sobre l'interinatge de llarga durada La Intersindical CSC Camp de Tarragona organitza per aquest dijous a les 15h un acte informatiu-reivindicatiu sobre l'interinatge de llarga durada INTERSINDICAL-CSC
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Setembre 2019 21:42

"Interins i interines de llarga durada". Aquest és el lema de l'acte informatiu-reivindicatiu que ha covocat la Intersindical-CSC Camp de Tarragona per aquest dijous 5 de setembre, a les 15h, a la plaça de la Font de Tarragona.

Segons el sindicat, "rebem molts correus d'interines i interins que ens expliquen la.seva situació personal, en la majoria de casos preocupants. Els anirem responent en la mesura que puguem". En aquest acte es reivindicaran millores per evitar les situacions d'interinatge de llarga durada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: