Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roger Torrent serà el conferenciant de l'acte de la Diada Nacional al Camp de Tarragona

L'acte oficial es farà aquest divendres 6 de setembre, a les 18h, a la Casa Canals de Tarragona

 El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà enguany el convidat d'honor i conferenciant de l'acte central de la celebració de la Diada al Camp de Tarragona El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà enguany el convidat d'honor i conferenciant de l'acte central de la celebració de la Diada al Camp de Tarragona ARXIU / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Setembre 2019 16:25

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà enguany el convidat d'honor i conferenciant de l'acte central de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Camp de Tarragona, que es celebrarà el proper divendres als jardins de la Casa Canals de Tarragona. L'acte, organitzat conjuntament per la Delegació del Govern i l'Ajuntament de Tarragona, comptarà amb la presència del delegat del Govern, Òscar Peris, i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

La periodista de Ràdio Alcover, Montse Solé, serà l'encarregada de conduir l'acte, que arrencarà amb la benvinguda per part de l'alcalde Pau Ricomà. Posteriorment serà el delegat del Govern, Òscar Peris, el que farà el parlament institucional que donarà peu a la glosa de la diada, pronunciada pel President del Parlament, Roger Torrent. La celebració clourà amb l'actuació musical de la cantautora tarragonina, Anna d'Ivori, que -entre d'altres- interpretarà el Cant dels Segadors.

La Delegació del Govern de Tarragona organitza des del 2004 la celebració de l'Onze de Setembre, un acte que cada any es celebra a un municipi diferent del territori amb la voluntat de descentralitzar la commemoració. Durant aquest 15 anys, al marge de Tarragona, també s'ha fet l'acte central de la diada als municipis de Torredembarra, Cambrils, Reus, Valls, Vila-seca, Riudecanyes, Aiguamúrcia, Salou, Montblanc, Falset i el Vendrell.

L'acte està obert a tota la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: