Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ANC convoca per diumenge els 'Ponts per la Independència' a l’AP-2 de l’Alt Camp

L’activitat consisteix a anar als ponts de l’autopista AP-2, coincidint amb l’operació tornada de vacances, i reivindicar la independència i la República Catalana.

L’acció consistirà en anar als ponts de l’autopista AP-2, coincidint amb l’operació tornada de vacances, per reivindicar la independència i la República Catalana L’acció consistirà en anar als ponts de l’autopista AP-2, coincidint amb l’operació tornada de vacances, per reivindicar la independència i la República Catalana ANC VALS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 30 Agost 2019 20:24

L’ANC de Valls-Alt Camp ha convocat per aquest diumenge, 1 de setembre, l’acció 'Ponts per la Independència'. L’activitat consisteix a anar als ponts de l’autopista AP-2 al seu pas per l’Alt Camp, coincidint amb l’operació tornada de vacances, i reivindicar la independència i la República Catalana. L'acció reivindicativa durarà fins a les 19h.

L’entitat independentista ha convocat a tothom que hi vulgui participar a les 16.30 h al pàrquing de l’Escorxador de Valls, des d’on es faran els grups per repartir-se pels diferents ponts. L'ANC demana als participants que portin estelades i qualsevol altre element reivindicatiu.

L’ANC de Valls s’ha posat en contacte amb diferents pobles de l’Alt Camp, que també participaran en aquesta acció. Segons l’Assemblea local, “cal mantenir la mobilització, fer una Diada ben potent, donar una bona resposta a la sentència i enfortir-nos per culminar el procés d’independència des de la unitat estratègica”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: