Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor de forma sobtada l’alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes de final de festa major

Josep Rabascall, en una imatge d'arxiu Josep Rabascall, en una imatge d'arxiu LAXARXA.COM
Societat ACN
Dijous, 22 Agost 2019 16:03

L’alcalde de Maspujols, Josep Rabascall, ha mort aquest dijous de forma sobtada als 63 anys. Segons han confirmat a l’ACN fonts municipals, el batlle ha patit un infart mentre es trobava de vacances a Benasc, al Pirineu d’Osca. Rabascall ha estat alcalde d’aquest municipi del Baix Camp durant dotze anys i va revalidar el càrrec el maig passat sota les sigles de Junts per Maspujols. L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial per aquest divendres, dissabte i diumenge, i la bandera de la casa de la vila onejarà a mig pal. A més, s’han suspès els actes de final de festa major previstos per aquests dies.

En un comunicat, l’Ajuntament, els regidors i treballadors de la corporació han lamentat la pèrdua de Rabascall i han mostrat el seu condol a la família “en aquest moments tan dolorosos en què el seu record com alcalde i bona persona estarà present amb nosaltres”. A més, també han volgut fer un agraïment especial “a l’esforç i dedicació al poble de Maspujols”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: