Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Catalunya de la Vegueria Penedès dona suport als pagesos

Impulsaran una moció als ajuntaments i consells comarcals per donar suport als pagesos que reclamen uns preus justos del raïm

Imatge de tractors aparcats a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, el 16 d'agost de 2019 Imatge de tractors aparcats a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, el 16 d'agost de 2019 ÀLEX RECOLONS / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 08:36

La secció penedesenca de Junts per Catalunya vol impulsar una moció als ajuntaments i consells comarcals de la vegueria per donar suport a la pagesia del territori que reclama uns preus justos del raïm.

Per Junts per Catalunya del Penedès el pagès “és un actor imprescindible per conservar el paisatge i la identitat penedesenca”. Alhora, en el comunicat recorden que la funció del pagès “és estructural, des de la seva feina al camp, les seves tradicions, la seva funció ordenadora i conservadora del paisatge, i la seva funció en el desenvolupament de l'Enoturisme, un sector turístic estratègic pel Penedès”.

A la moció, Junts per Catalunya demana la constitució d'una taula de treball amb les conselleries d'Agricultura, d'Empresa, el sector empresarial del Cava i els sindicats  pagesos i els representants del territori per tal d' afrontar els reptes de present i de futur del sector i del Penedès.

Des de Junts de Catalunya del Penedès es mostren disposats a consensuar la moció amb la resta de formacions polítiques del territori per tal de fer un front comú del Penedès respecte a aquesta problemàtica. És per tot això que Junts per Catalunya del Penedès proposaran a totes les seves seccions locals de la Vegueria que impulsin aquesta moció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: