Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Obra Social ‘la Caixa’ reedita la col·laboració amb el programa d’activitats per la gent gran d’Altafulla

L’ajuda, de 2.000 €, s’emmarca dins dels tallers que tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones de major edat participant activament en la societat

Signatura de l’acord entre Caixa Bank i l'Ajuntament d'Altafulla, el passat 30 de juliol Signatura de l’acord entre Caixa Bank i l'Ajuntament d'Altafulla, el passat 30 de juliol CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Agost 2019 20:17

 L’Obra Social ‘la Caixa’ ha concedit una ajuda de 2.000 €, sol·licitada per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, per al programa d’activitats per l’envelliment actiu destinada a la gent gran del municipi.
 
La signatura de l’acord, que s’ha dut a terme aquest matí, ha anat a càrrec del coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez; la regidora de Gent Gran, Inma Morales; el regidor d’Hisenda, Dani Franquès, i la sots-directora de l’Oficina de CaixaBank d’Altafulla, Mireia Pascual. 
 
Es tracta d’un conjunt d’activitats amb la finalitat d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permeten a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

D’entre aquestes activitats destaquen, per exemple, les que es desenvolupen al llarg de l’any al Parc de Salut d’Hort de Pau, amb gimnàstica de manteniment, o a l’estiu, a la Piscina Municipal, on se celebra tots els divendres l’aquagym, entre moltes altres.
 
Per tot això, com ha assenyalat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, “Altafulla inverteix uns 24.000 euros en la promoció d’aquestes activitats perquè la nostra gent gran gaudeixi de la millor qualitat de vida possible”. El coalcalde ha recordat, al mateix temps, de la necessitat de col·laborar amb l’Obra Social ‘la Caixa’ en altres línies d’actuació en polítiques socials en benefici de la comunitat.
 
Per la seva banda, el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez, ha manifestat el compromís de L’Obra Social ‘la Caixa’ en la millora de la qualitat de vida de les persones grans i acompanyar-los en el foment d’un envelliment actiu. 
 
En la mateixa línia, la regidora de Gent Gran, Inma Morales, ha explicat que es va sol·licitar la subvenció econòmica a l'Obra Social ‘La Caixa’ per poder continuar realitzant l’ampli ventall d’activitats que s’organitzen a Altafulla i ha celebrat l’acord que es reedita per segon any consecutiu. Inma Morales ha posat èmfasi al conjunt d’usuaris que es beneficien d’aquestes activitats i que supera la setantena de veïns i veïnes d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: