Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Assemblea per Tarragona demana a les institucions que obrin el Port per acollir el vaixell Open Arms

Els activistes consideren que les vides dels éssers humans i la seguretat d'aquestes persones refugiades "van per sobre de qualsevol llei, sigui d'on sigui"

Imatge d'alguns migrants a bord del vaixell de rescat Open Arms Imatge d'alguns migrants a bord del vaixell de rescat Open Arms OPEN ARMS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Agost 2019 16:11

Assemblea per Tarragona ha emès un comunicat instant a l'Ajuntament de Tarragona i a les institucions pertinents "que obrin el Port perquè els membres de la tripulació d'Open Arms puguin tenir una ciutat segura on desenvolupar una vida digna independentment de les conseqüències que pugui haver-hi". Els activistes consideren "que les vides d'éssers humans i la seguretat d'aquestes van per sobre de qualsevol llei, sigui d'on sigui".

En el comunicat, Assemblea per Tarragona diu que "si el govern central i la Unió Europea tenen tantes problemàtiques, creiem que Tarragona ha de donar exemple, sempre basant-nos amb Carta Fonamental dels Drets Humans". Davant dels últims esdeveniments amb Open Arms "no podem quedar-nos callats i no dir res amb l'excusa que "estem de vacances" o de "no és de la nostra competència".

Finalment, Assemblea per Tarragona recorda que van presentar-se a les eleccions municipals "amb l'objectiu de defensar els Drets Humans i posar per davant a les persones i no pas a la política tradicional".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: