Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fan una crida per donar suport a la concentració dels Avis i Àvies de Cambrils

Diversos col·lectius independentistes animen a protegir la concentració setmanal dels avis de les provocacions rebudes per part de grups unionistes durant les últimes setmanes

Un grup d'unionistes exhibint símbols i pancartes durant una de les concentracions dels Avis i Àvies de Cambrils Un grup d'unionistes exhibint símbols i pancartes durant una de les concentracions dels Avis i Àvies de Cambrils CDR CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Agost 2019 08:46

Com cada dimecres, aquest 14 d'agost el col·lectiu d'Avis i Àvies de Cambrils es concentrarà a les 11:30h, a la plaça de la Vila, per fer el seu recorregut reivindicatiu a favor de la República i del mandat de l'1 d'octubre. Però en les darreres setmanes, els avis han vist com petits grups unionistes han aparegut en les últimes concentracions per interrompre la mobilitzacions. Els espanyolistes es concentren davant dels Avis i Àvies amb banderes espanyoles, símbols de la monarquia o retrats girats cap per avall del president de la Generalitat, tot cantant el 'Viva España' de Manolo Escobar i cridant proclames i insults per provocar la gent gran. 

Per aquest motiu, diversos col·lectius independentistes i altres persones a títol personal han fet una crida avui a personar-se a la plaça de la Vila per tal de protegir la concentració: "Als nostres avis i àvies no es toquen i no se'ls insulta", diu un dels lemes de suport. Un dels col·lectius, el CDR de Cambrils ha lamentat que tant la Policia Local de Cambrils com els Mossos d'Esquadra "només identifiquin independentistes i antifeixistes".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: