Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els sindicats es reivindiquen com a eines de país al 'Valls per la Llibertat'

El cicle reivindicatiu de l’ANC Valls arriba a l’edició número 89

El cicle que organitza l’ANC de Valls setmanalment hn debatut sobre el sindicalisme com a eina de país El cicle que organitza l’ANC de Valls setmanalment hn debatut sobre el sindicalisme com a eina de país ANC VALLS
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Agost 2019 02:00

El 'Valls per la Llibertat', el cicle que organitza l’ANC de Valls setmanalment, ha aplegat aquest dissabte els portaveus nacionals de la Intersindical i de la USTEC, Sergi Perelló i Ramon Font, respectivament, que conjuntament amb l’ex-coordinador nacional d’Unió de Pagesos Pep Riera han debatut sobre el sindicalisme com a eina de país.

Com cada dissabte des de fa 89 setmanes, l’acte ha tingut lloc aquest dissabte a les 12 del migdia i ha consistit en una breu intervenció de cadascun dels participants i en un torn de preguntes posteriors del públic. Els representants sindicals han deixat clar el seu compromís amb el procés democràtic que viu Catalunya, amb el dret a l’autodeterminació i amb l’exercici vàlid d’aquest dret l’1 d’octubre, i han reivindicat el paper que han de tenir els sindicats com a eines de mobilització a favor dels treballadors, de la pagesia, d’una societat més justa i d’un país més lliure.

Dissabte que ve, posicionament polític de l’ANC

El 'Valls per la Llibertat' de la setmana que ve consistirà en la presentació sobre el posicionament polític actual de l’ANC, a partir de l’anàlisi d’escenaris previsibles de futur, a càrrec del secretari nacional Quim Vallès.

L’acte tindrà lloc a la plaça U d’Octubre a les 12 del migdia, al mateix lloc on, d’11 a 13h, hi haurà la paradeta per vendre tiquets de bus i samarretes per a la Diada d’enguany. A més dels dissabtes, l’ANC Valls també posa paradeta cada dimecres d’11 a 1 al local del carrer de la Cort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: