Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona no recorrerà la sentència que limita l’horari de la TAP

El portaveu del govern municipal, Xavi Puig, ha assegurat que si els concerts ja programats no compleixen amb l’horari que ha dictat ara el jutge, no es faran

La TAP ha de cessar la seva activitat des de les 21 h fins a les 7 h La TAP ha de cessar la seva activitat des de les 21 h fins a les 7 h CEDIDA
Societat Alba Sancha
Dijous, 18 Juliol 2019 13:38

La TAP no podrà realitzar activitats ni concerts nocturns. Aquesta és una de les notícies del dia, tal com ha publicat, aquest dijous 18 de juliol, el Diari de Tarragona. Es tracta d’una sentència que ha dictaminat el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona arran de la denúncia d’una parella de veïns que, després d’una dècada de lluita, han aconseguit que un jutge els hi doni la raó: la TAP haurà de cessar les seves activitats entre les 21 h i les 7 h per garantir el descans dels veïns. Ara, l’Ajuntament de Tarragona s’ha pronunciat i asseguren que no recorreran la sentència. Així ho ha confirmat el portaveu del govern municipal, Xavi Puig, que ha manifestat que la feina del consistori és assegurar-se que l’operador de la TAP compleixi amb l’horari que ha estipulat el jutge.

El portaveu municipal ha estat clar i taxatiu: si els concerts programats fins ara no compleixen amb l’horari que ha dictaminat el jutge, “no es faran”. Segons ha explicat Puig, arran de les queixes dels veïns de l’entorn de la TAP, sí que s’havia demanat des del consistori que es revisessin els nivells del so. Ara, amb la sentència que dona la raó als veïns, el portaveu ha assegurat que s’acatarà i l’Ajuntament no presentarà cap recurs. “A partir d’aquí, ens impliquem amb la sentència”, ha dit Puig, que ha manifestat que “el que toca fer a l’Ajuntament és tenir més diàleg polític amb les parts implicades”, la qual cosa ha insinuat que “potser és el que cal” i no s’havia fet abans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: