Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pla d’Ocupació Municipal 2019 de Vila-seca dona feina a 22 persones

Els treballadors tenen un contracte de sis mesos, fins al 31 de desembre, i desenvoluparan tasques de manteniment de la via pública, el mobiliari urbà i els espais naturals

En total, 22 persones s'han beneficiat del Pla d'Ocupació Municipal de Vila-seca aquest 2019 En total, 22 persones s'han beneficiat del Pla d'Ocupació Municipal de Vila-seca aquest 2019 AJUNT. VILA-SECA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 18:20

Un total de 22 persones –20 treballadors i 2 encarregats– formen part del Pla d’Ocupació Municipal que aquest any ha posat en marxa l’Ajuntament de Vila-seca. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur, aquest pla té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen. Els treballadors d’aquest Pla han rebut ja una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de sis mesos de durada, concretament des de l’1 de juliol fins al 31 de desembre. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d’espais naturals.

L’acte de benvinguda als treballadors del Pla d’Ocupació Municipal 2019 ha tingut lloc, aquest dimecres 17 de juliol, al Centre Logístic Municipal i ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social, Lucia Teruel i el regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme, Josep Toquero. L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha insistit en què “es tracta d’una gran oportunitat que tenen aquests treballadors” i assegura que “de la mateixa manera que per part de l’Ajuntament hi ha un compromís de mantenir els plans d’ocupació també esperem la màxima implicació dels treballadors”.

Vila-seca realitza Plans d’Ocupació des del 2012

Cal recordar que des de l’any 2012 l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: