Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal d’avis de l’Hospitalet de l’Infant dona aliments de primera necessitat a Càritas

La donació està valorada en més de 600 euros i prové de les rifes solidàries que es van organitzar per Sant Pere

El Casal d’Avis de l’Hospitalet de l’Infant ha entregat un lot d’aliments de primera necessitat a Càritas Parroquial El Casal d’Avis de l’Hospitalet de l’Infant ha entregat un lot d’aliments de primera necessitat a Càritas Parroquial CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Juliol 2019 20:45

El Casal d’Avis de l’Hospitalet de l’Infant va entregar, el dijous 11 de juliol, un lot d’aliments de primera necessitat a Càritas Parroquial de l’Hospitalet. La donació està valorada en 622 euros i prové de les rifes solidàries que es van fer en el dinar de germanor del Casal d’avis, celebrat el passat 29 de juny, per Sant Pere. "Es tracta d’una iniciativa que fa anys que promou el Casal d’avis per ajudar a la gent del poble que ho està passat malament", segons ha recordat el nou president d’aquesta entitat local, Santiago Alcarraz.

En concret, s’han entregat 360 litres de llet, 200 litres d’oli, 100 paquets de tres llaunes de tonyina i 50 brics de tomàquet fregit. El president de Càritas, Enrique Fernández, ha donat les gràcies als membres del Casal d’avis i a tota la gent que va participar en aquestes rifes solidàries i ha explicat que els aliments es destinaran a les més de 60 famílies del municipi que actualment atén l’entitat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: