Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç es mulla aquest diumenge per visibilitzar l'esclerosi múltiple

L’Ajuntament instal·larà tres inflables refrescants i un tobogan aquàtic amb l’objectiu de mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia

Campanya 'Mulla’t per l'esclerosi múltiple' a la piscina de l'Arboç Campanya 'Mulla’t per l'esclerosi múltiple' a la piscina de l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Juliol 2019 19:07

Aquest diumenge a Arboç se celebrarà, com cada any durant el mes de juliol, un refrescant esdeveniment solidari. Es tracta del 'Mulla’t per l'esclerosi múltiple', una festa que ha donat a conèixer aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya arreu del país.

Els banyistes podran col·laborar amb la jornada solidària de diverses maneres: fent un donatiu voluntari en unes guardioles que hi hauran a les instal·lacions, amb el preu de l’entrada d’adult a la piscina (amb el que es destinarà 1€), comprant articles de marxandatge del 'Mulla’t', com samarretes, tovalloles, barrets o ampolles tèrmiques, entre d’altres. Els diners que es recaptin es destinaran a la causa solidària.
A més, a les 12h es farà una aturada a les activitats per fer el gest de tirar-se a la piscina tots els participants.
 
Cada any, el 'Mulla’t' centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any 2019, l'esdeveniment té l’objectiu donar a conèixer els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals. I és que les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que “donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: