Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de treballadors del Pius es concentren per denunciar precarietat laboral

El comitè lamenta la fuga de personal per sobrecàrrega de feina

Una cinquantena de treballadors del Pius Hospital de Valls concentrats davant les portes del centre hospitalari Una cinquantena de treballadors del Pius Hospital de Valls concentrats davant les portes del centre hospitalari NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dijous, 11 Juliol 2019 12:58

Una cinquantena de treballadors del Pius Hospital de Valls s’han concentrat aquest dijous al matí a les portes del centre hospitalari per denunciar la precarietat laboral que, segons diuen, arrosseguen de fa temps. El comitè d'empresa denuncia que els treballadors porten des del 2010 sense cobrar la retribució variable per objectius (DPO) en no haver-hi equilibri pressupostari i que totes les millores que proposa són rebutjades per manca d’ingressos econòmics.

Des del comitè, amb majoria de la CGT, s’alerta de la fuga de personal del centre per sobrecàrrega de feina, que hi ha fins a un 20% dels llits tancats i que tot plegat acaba repercutint en els usuaris. A tall d’exemple, exposen un pic d’urgències que es va donar just aquest dimecres en aquest hospital, amb una plantilla de mig miler d'empleats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: