Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà es mullarà per l’Esclerosi Múltiple

Serà el pròxim diumenge 14 de juliol, a la piscina municipal

La jornada 'Mulla't' tindrà lloc a la pisicina municipal de Roda de Berà La jornada 'Mulla't' tindrà lloc a la pisicina municipal de Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juliol 2019 13:35

La piscina municipal de Roda de Berà tornarà a ser l’escenari de la jornada solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, coordinada pel Punt d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Roda de Berà i organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, el pròxim diumenge 14 de juliol. La jornada, que s’allargarà des de les 11 h fins a les 20 h, servirà per recaptar fons i visibilitzar aquesta malaltia.

En la jornada s’hi pot col·laborar de diverses maneres. Per una banda, amb el preu de l’entrada a la piscina, ja que tots els diners que es recaptin aquest dia es destinaran a la causa solidària, com també nedant metres a la piscina, que després es traduiran en diner i comprant articles de marxandatge del Mulla’t, com samarretes, tovalloles, barrets o ampolles tèrmiques, entre d’altres.

L’objectiu de la jornada és, sobretot, solidaritzar-se amb les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya i donar-li visibilitat. Aquest any, la Fundació dedica els seus esforços a remarcar la importància dels símptomes invisibles de la malaltia que afecten a la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals.

600 piscines participen en aquesta jornada a Catalunya

A Catalunya, més de 600 piscines participen al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ i, un any més, la piscina municipal de Roda de Berà obrirà les seves portes a aquesta jornada solidària, des de les 11 h a les 20 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: